Janet Jackson se mută din casa soţului. Paparazzi au surprins totul!

12 aprilie 2017   News

Cum mariajul lor de cinci ani a ajuns la sfârşit, Janet a hotărât că e timpul să părăsească domiciliul conjugal. Paparazzi au surprins chiar momentul mutării!

Separarea lor este o certitudine

Zilele trecute, presa internaţională era zguduită de vestea despărţirii lui Janet de Wissam al Mana, la doar trei luni după ce au devenit părinţi. Ei bine, ceea ce părea a fi doar un zvon, de ieri este o certitudine.

Maşina de mutări a fost văzută în faţa reşedinţei din Mayfair a artistei.

Miercuri, paparazzi au surprins momentul în care maşina chemată de Janet pentru a-i muta lucrurile a ajuns în faţa casei din Londra, în care a locuit timp de cinci ani cu soţul său. Fotografii de ocazie i-au surprins în imagini pe angajaţii firmei de mutări care au scos o mulţime de piese de mobilier şi le-au încărcat în maşina respectivă. Totuşi, la faţa locului, Janet Jackson a fost de nevăzut.

Angajaţii firmei de mutări au încărcat zeci de valize

Wissam, în schimb, a fost surprins sosind la reşedinţa din Londra cu doar o zi înaintea mutării. Marţi, bărbatul a venit încărcat de baloane şi jucării pentru fiul Eissa. Nu ştim exact câte ore a petrecut acolo, dar ştim că, în aceeaşi zi, Wissam a ieşit din clădire ţinând în mână o geantă şi o valiză.

foto: Splash / arhivă site OK!

Mai multe