Jason Momoa are o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet. Cu cine se întâlnește actorul

15 mai 2022   News

Jason Momoa are o relație cu Eiza Gonzalez la câteva luni după ce și-a anunțat despărțirea de soția sa, Lisa Bonet.

Lisa, 54 de ani, și Jason, 42 de ani, au fost împreună timp de 16 ani și au doi copii, dar în ianuarie au decis să divorțeze. Actorul s-a îndrăgostit acum de Liza, care are 32 de ani.

“Nu este încă ceva serios”, spune o persoană din preajma cuplului pentru People.

Jason a fost văzut în urmă cu o lună la premiera celui mai recent film al Eizei, Ambulance.

“Se întâlnesc, ține la ea. El trece printr-o fază bună, lucrează la Fast X. Amândoi sunt extrem de ocupați, dar se simt bine împreună”, a spus sursa citată de Daily Mail.

Deși Lisa și Jason au devenit un cuplu pentru prima dată în 2005, au așteptat până în 2017 pentru a se căsători. Ei au avut o nuntă intimă.

Pe parcursul relației lor au avut doi copii - fiica Lola, 14 ani, și fiul Nakoa-Wolf, 13 ani.

Jason și Lisa și-au anunțat despărțirea în luna ianuarie, printr-un comunicat. “Dragostea dintre noi continuă, însă, evoluând în direcții pe care urmează să le descoperim și să le trăim. Ne eliberam unul pe celalalt pentru a deveni ceea ce ne dorim”.

Cei doi au evitat să vorbească prea mult despre lucrurile care au dus la destrămarea relației, dar, după despărțire, Jason ajunsese să locuiască într-o rulotă, pe care o parcase în curtea unui prieten.

În urmă cu câțiva ani, în 2018, Eiza a avut o relație cu Josh Duhamel, care se despărțise recent de soția sa, Fergie.

S-a bucurat apoi de o dragoste de vară, în 2020 , cu Timothee Chalamet, la scurt timp după despărțirea sa de fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose Depp.

Mai multe