Jason Momoa: "Eu şi familia mea ajunsesem aproape muritori de foame după rolul din Game of Thrones! E foarte greu când ai copii şi eşti plin de datorii."

11 noiembrie 2020   News

Starul de 41 de ani din Aquaman a făcut mărturisiri surprinzătoare despre parcursul carierei lui şi greutăţile prin care a trecut împreună cu familia sa

Azi, este unul dintre cel mai bine plătiţi actori, admirat mai ales pentru fizicul lui, exotic şi sculptat. Dar acum 9 ani, altfel stăteau lucrurile. Deşi publicul şi-ar închipui că după un rol în Game of Thrones, ofertele vin de la sine, nu aşa a fost pentru el în 2011, înainte ca seria să devină un hit la HBO. După rolul lui Khal Drogo, pe care el l-a avut în GoT, s-a luptat incredibil să mai prindă un alt rol. Iar lucrurile erau cu atât mai complicate cu cât avea o familie - soţia Lisa Bonet, cu 11 ani mai mare decât el, şi fiica Lola Iolani, care pe atunci avea 4 ani, şi fiul Nakoa-Wolf, de 2 ani. "Nu mai găseam nimic de muncă. Şi e foarte greu când ai copii şi eşti plin de datorii", mărturiseşte actorul.

După acel 2011, a avut 3 ani negri de luptă. Dar nu s-a lăsat bătut: dacă nu i-au oferit alţii roluri şi scenarii, şi-a scris propriul scenariu: Road To Paloma din 2014 a fost pelicula lui, regizată de el şi în care a deţinut rolul principal. După acest efort şi dovadă de ambiţie de fier şi curaj, lucrurile au început să se lege încetul cu încetul. Iar când a primit rolul Aquaman, deja orizonturile lui s-au schimbat complet. Filmul a avut încasări de peste 1 miliard de dolari, iar Momoa a devenit dintr-un actor care cerşea ceva de lucru unul dintre cei mai căutaţi actori de la Hollywood. Ce urmează acum pentru el: rolul lui Denis Villeneuve, din SF-ul Dune, dar şi o continuare Aquaman în 2022. "Voi juca în Dune alături de Josh Brolin şi Javier Bardem. Nu-mi vine să cred că voi fi alături de aceşti actori mari", a declarat Jaon pentru revista americană InStyle, pentru care a realizat şi o şedinţă foto specială.

Foto: InStyle

Mai multe