Jennifer Aniston a depăşit orice limită! Ce a făcut actriţa

22 noiembrie 2016   News

Vedeta hollywoodiană a şocat întreaga audienţă în momentul în care a fost invitată în emisiunea britanică The One Show şi a făcut un comentariu absolut surprinzător.

Total atipic actriţei de peste Ocean, Jen a făcut nişte glume nelalocul lor în direct. Invitată în emisiunea tv The One Show, ea a glumit în legătură cu nişte jucării sexuale. Mai grav e că erau şi nişte copii prezenţi!

Vedeta de 47 de ani stătea lângă regizorii Will Speck şi Josh Gordon când aceştia au fost întrebaţi cum e să lucreze cu doamna Theroux. “Este cumva ca Rachel din serialul Friends sau ca în Horrible Bosses?”, au fost ei întrebaţi.

“Jen are puţin din ambele personaje interpretate. Adică e simpatică şi extraordinară în cel mai pozitiv mod cu putinţă, dar este, de asemenea, o şefă exigentă, dar tot în mod pozitiv”, au explicat regizorii experienţa pe care au avut-o cu Aniston.

Toate bune şi frumoase, dar asta până să trântească actriţa comentariul ei în cadrul evenimentului caritabil The Rickshaw Challenge, care atrage atenţia asupra copiilor cu diverse handicapuri sau dezavantajaţi: “Dar fără jucăriile sexuale!”, a glumit Jen în faţa copiilor care au rămas cu gura căscată de uimire.

Mai multe