Jennifer Aniston, copleșită de tristețe, în prag de Sărbători

11 decembrie 2023   News

Actrița a trecut prin multe anul acesta. A fost greu, cu multe pierderi. Tocmai de aceea, o sărbătoare emoționantă cum este Crăciunul o predispune la melancolie și gânduri triste.

Starul din Friends a trecut prin multe anul acesta. Cu toate acestea, a început pregătirile de Sărbători, cel puțin din punctul de vedere al decorațiunilor. Jen nu face risipă și folosește decorurile și din alți ani. Domiciliul său din Bel Air a început transformările.

Starul Friends a împărtășit fanilor din online o imagine din interiorul proprietății sale uimitoare pe rețelele de socializare în weekend, postând o fotografie cu doi reni făcuți din buturugi, decorați cu frunze de copac. Actrița este o mare iubitoare de animale și, de asemenea, prezintă anunțuri de adopții pe pagina sa.

Despre amuzanții reni a scris simplu și la obiect: „S-au întors”.

Numai în acest an, Jennifer Aniston a pierdut mai multe persoane apropiate ei, cel mai recent pe Matthew Perry, care a murit tragic în octombrie. Alături de el și de echipa din Friends a petrecut ani de zile la filmări, așa că au ajuns ca o adevărată familie.

Imediat după decesul lui Perry, Jennifer Aniston nu a avut nicio reacție în online, deși era foarte așteptată. Ideea este că atât ea, cât și restul colegilor au fost înmărmuriți de pierderea suferită.

Ulterior, ea a postat pe pagina ei un mesaj de adio emoționant, în care îl elogia pe Matthew Perry, care obișnuia de fiecare dată s-o facă să râdă. Ce-i drept, e greu să ne gândim la ”Prietenii tăi” și la faptul că unul dintre ei nu mai este printre noi.

Umorul a ajutat-o pe Jen de fiecare dată. Cu două mariaje eșuate, cu un statut de single la Hollywood și fără copii, pasiunea cea mare a lui Jennifer Aniston rămâne actoria. Are capacitatea de a juca orice fel de rol, cât se poate de credibil. Vedeta iubește animalele și rutina sa de frumusețe, care include yoga și un stil de viață sănătos.

Foto: Getty Images și Instagram

Mai multe