Jennifer Aniston l-a evitat pe Justin Theroux la o petrecere privată

25 aprilie 2018   News

Vestea divorţului lor a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că păreau foarte fericiţi împreună. Ei bine, la 2 luni de la despărţire, cei doi soţi, Jennifer Aniston şi Justin Theroux, au evitat o întâlnire jenantă la un eveniment privat. Conform presei de peste Ocean, amândoi erau invitaţi la ziua de naştere a fiului prezentatorului TV Jimmy Kimmel şi a fost cât pe-aci să dea nas în nas.

Fotografie din iulie 2017.

Sâmbătă, ambele vedete au fost prezente la petrecerea de naştere a fiului lui Jimmy Kimmel şi al lui Molly McNearney, la casa lor din Hollywood. Surse pentru DailyMail.com au declarat că Aniston "era puţin nervoasă" atunci când a ajuns la locaţie, la ora prânzului, 12:15, cam în acelaşi timp în care fostul ei părăsea casa prietenilor. Se pare că Theroux a plecat în grabă după 40 de minute.  Este clar că cei doi au evitat să se întâlnească: "Era evident că a fost alertat de sosirea ei".

Aniston şi Theroux au fost căsătoriţi timp de 2 ani şi sunt prieteni buni cu familia lui Kimmel, aşa că nu puteau lipsi de la petrecere, chiar dacă nu mai sunt împreună.

Foto: Arhiva OK!

Mai multe