Jennifer Aniston s-a îngrăşat deliberat pentru noul film!

22 noiembrie 2014   News

De cele mai multe ori, actorii trec prin foarte multe transformări pentru a avea o prestaţie excelentă într-un rol anume. Printre aceştia se numără şi Jennifer Aniston, care a fost nevoită să facă un sacrificiu necrezut pentru a intra cât mai bine în pielea personajului interpretat în noul său film.

De cele mai multe ori, actorii trec prin foarte multe transformări pentru a avea o prestaţie excelentă într-un rol anume. Printre aceştia se numără şi Jennifer Aniston, care a fost nevoită să facă un sacrificiu necrezut pentru a intra cât mai bine în pielea personajului interpretat în noul său film, Cake.

Astfel, talentul actoricesc al vedetei în vârstă de 45 de ani nu a fost suficient pentru a se identifica cu personajul. Aflată la premiera filmului Cake din Los Angeles, Aniston i-a spus fostului coleg de platou, Jason Bateman, că pentru rolul din această peliculă a fost nevoită să se îngraşe.

Transformarea e cu atât mai radicală, cu cât Aniston este cunoscută drept vedeta cu o siluetă perfectă şi apariţii stilate. Însă în acest film, mai vechea rivală a Angelinei Jolie a renunţat atât la make-up, cât şi la diete. Un alt aspect schimbat la aceasta este culoarea părului, pe care Jennifer a trebuit, tot pentru acest rol, să şi-o schimbe cu una mai închisă.

Potrivit publicaţiei Us Magazine, Jennifer le-a transmis fanilor că nu trebuie să se îngrijoreze, căci îşi va recâştiga silueta curând. Aceasta a adăugat că ”reuşita ” privind kilogramele acumulate se datorează lipsei de exerciţiu fizic şi faptului că nu a avut nicio restricţie în ceea ce priveşte alimentaţia.

Sursă foto: Hepta & Twitter

Mai multe