Jennifer Aniston vorbeşte despre divorţul de Brad Pitt

5 ianuarie 2015   News

Actriţa din “Cake” a oferit o rară mărturisire despre lucrul care i-a marcat viaţa personală, dar care i-a şi adus un plus de faimă, chiar dacă nedorită: eşecul căsătoriei cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005

Actriţa din “Cake” a oferit o rară mărturisire despre lucrul care i-a marcat viaţa personală, dar care i-a şi adus un plus de faimă, chiar dacă nedorită: eşecul căsătoriei cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, când acesta a părăsit-o pentru o altă frumuseţe a Hollywoodului, Angelina Jolie, actuala lui soţie!

Jennifer a reuşit, cu greu, să treacă peste despărţire şi trădare, confirmând acest lucru pentru emisiunea „CBS Sunday Morning”: “Nu mi se pare dureros. Cred că e o poveste care te urmăreşte pentru că e un titlu de ziar interesant. E mai degrabă un subiet mediatizat, atât”, spune cea care a suferit enorm după divorţul de actor.

Acum, când fiecare este bine mersi la casa lui – Brad este însurat oficial cu Angie, locuind cu ea şi cei 6 copii ai lor, iar Jen este logodită cu Justin Theroux – se pare că actriţa de 45 de ani a îngropat securea războiului cu fostul soţ, marea ei iubire. Dar asta nu le-a permis o amiciţie reală. “Ne-am urat toate cele bune şi tot soiul de lucruri de genul acesta, dar nu e chiar un lucru constant. Noi ştim care e adevărul nostru, dar zvonuri sunt mereu”.

În prezent, Jen se bucură să fie nominalizată la Globul de Aur şi este foarte posibil să fie nominalizată şi la Oscar.

Mai multe