Jennifer Garner are un nou iubit. E un om de afaceri de succes!

25 octombrie 2018   News

Dacă Ben a avut deja două relaţii oficiale după despărţirea de Garner, actriţa şi-a dat timp să se vindece după un divorţ atât de obositor. Acum, ea e pregătită să-şi refacă viaţa amoroasă.

Potrivit UsWeekly, Jennifer Garner are un nou iubit! E un om de afaceri de succes, în vârstă de 40 de ani, pe care fosta lui Ben Affleck l-a cunoscut acum şase luni. John Miller, pe numele lui, i-a redat speranţa în dragoste lui Jennifer şi pare să fie destul de interesat în a face cu adevărat fericită. ”Sunt împreună de şase luni, iar lucrurile devin serioase între ei”, spune o sursă din anturajul actriţei.

O altă sursă spune că John este complet îndrăgostit de Jennifer şi că aceasta îl face foarte fericit: „Jen scoate la iveală tot ce-i mai frumos în John, iar acesta este mai fericit ca oricând. Este o relaţie sănătoasă, plină de iubire”.

Cât despre cei trei copii ai actriţei, proveniţi din mariajul cu Ben Affleck, o sursă spune că aceştia nu l-au cunoscut încă pe iubitul mamei lor, însă că acest lucru o să se întâmple destul de curând. La rândul lui, John Miller are doi copii, proveniţi din mariajul cu Caroline Campbell.

Mai multe