Fosta soție a lui Ben Affleck nu se mai ascunde. Sărutări fierbinți în plină stradă cu iubitul John Miller

10 octombrie 2022   News

Jennifer Garner nu a confirmat presupunerile presei cum că ar fi fooooarte aproape de o nuntă, însă cert este că-și dă voie să se bucure de iubirea pe care o trăiește alături de John Miller.

Actrița a mers oarecum pe urmele fostului soț, s-a împăcat cu Miller, o fostă iubire, la puțin timp după ce Affleck s-a împăcat cu J Lo. Imediat după nunta celebrului cuplu Bennifer, pe mâna lui Garner a ”răsărit” un inel de logodnă cu o piatră impresionantă. Jennifer nu a comentat niciodată, s-a mulțumit doar să zâmbească fotoreporterilor curioși.

Este mama celor trei copii pe care îi are cu Ben Affleck: Violet, de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Samuel, singurul băiețel, în vârstă de 10 ani. Frumos este că în familia lor extinsă domnește armonia și înțelegerea, tocmai fiindcă Garner este o femeie foarte echilibrată și rațională. Copiii se înțeleg perfect cu copiii lui J Lo, iar Garner pare acum că are undă verde la fericire, căci relația cu Ben nu a fost tocmai roz.

Ea se iubește cu Miller de 4 ani, totuși a existat o perioadă, cea de lockdown, când cei doi se despărțiseră.

Acum frumosul cuplu a fost surprins pe stradă, în timp ce se sărutau cu foc, nestingheriți de prezența fiicei lui Miller, o superbă adolescentă blondă pe care o are cu fosta soție.

Foarte sportivă, așa cum ne-a obișnuit, activa Jennifer Garner a ieșit la alergat în colanți, bluză termică și șapcă și s-a bucurat și de prezența mezinului Samuel, cu care este des văzută prin oraș.

După ce și-au luat rămas bun, îndrăgostiții s-au sărutat cu patos, iar John Miller a rămas uitându-se admirativ după iubita sa, părând mai îndrăgostit ca niciodată.

Foto: Profimedia

Mai multe