Jennifer Garner şi fiica Seraphina, la plajă

4 august 2016   News

În timp ce toată lumea se-ntreabă ce se mai întâmplă în mariajul ei, dacă s-a împăcat sau nu cu Ben Affleck, Jennifer Garner se relaxează pe liniştita pe plaja din Malibu, alături de fiica ei, Seraphina.

Jennifer Garner, alături de fiica Seraphina

În ultima vreme s-a zvonit că Jennifer şi Ben s-au împăcat şi chiar că au decis să mai facă încă un copil, însă cei doi nu se grăbesc să confirme vreo informaţie. Ben se plimbă prin lume promovându-şi pelicula „Suicide Squad”, iar Jennifer rămâne pe plan local cu copiii. Un scenariu pe care l-am mai citit până acum, aşa că nimic nu ne face să gândim că s-a schimbat ceva între cei doi.

Actriţa şi-a dus fiica pe plaja din Malibu

Ne-a surprins, însă, să o vedem pe actriţă la plajă, distrându-se cu fiica de şapte ani, Seraphina. În fotografiile de paparazzi, actriţa de 44 de ani purta un tricou alb şi o pereche de pantaloni scurţi, negri, în timp ce fiica sa purta un costum de baie. Vestimentaţia n-a oprit-o, însă, pe actriţă din a testa apa, paparazzi surprinzând-o în valuri, deşi nu purta un costum de baie. Au zâmbit, s-au răcorit şi apoi s-au plimbat pe nisipul ud.

Au intrat puţin şi-n apă

La doar câteva ore de la această escapadă, Jennifer era văzută în Brentwood, alături de Samuel (4). O mămică full time, indeed!

foto: hepta

Mai multe