Jennifer Lawrence (27) are un nou iubit! L-a uitat pe Darren Aronofsky

6 iunie 2018   News

Anul trecut, a pus punct relaţiei cu regizorul Darren Aronofsky. De atunci, celebra actriţă, câştigătoare a unui premiu Oscar n-a mai fost văzută în compania niciunui alt bărbat, bucurându-se, cel mai probabil, de viaţa de femeie singură. Până acum! Căci da, Jennifer Lawrence e din nou îndrăgostită şi, pare-se, a pus ochii pe un director de galerie.

N-a fost prea mult timp singură

Bărbatul care a cucerit-o pe Jennifer Lawrence după dezamăgirea suferită cu Darren Aronofsky n-are treabă cu cinematografie, însă apreciază frumosul şi arta. Cooke Maroney  (33) deţine o galerie de artă şi i-a fost prezentat lui Jennifer de către o prietenă comună, pe nume Laura Simpson. ”Relaţia are câteva săptămâni. Însă, au ţinut totul secret şi au grijă să nu fie văzuţi împreună”, a declarat o sursă citată de page Six.

El este noul bărbat din viaţa actriţei

Aşadar, sunt rare şansele de a-i vedea împreună prea curând. Oricum, nu-i nimic nou în asta, căci Jennifer Lawrence este una dintre actriţele care ţin foarte mult la viaţa privată, afişându-se foarte rar cu partenerii amoroşi. Să-i urăm noroc, aşadar!

Cu fostul, Darren Aronofsky, Jen a păstrat o relaţie de prietenie

Jennifer Lawrence s-a iubit un an cu regizorul Darren Aronofsky, dar a fost cuplată şi cu Chris Martin şi cu Nicholas Hoult, din 2012 până în 2014.

Mai multe