Jennifer Lawrence, părăsită de iubit! Ce s-a întâmplat?

14 decembrie 2016   News

Frumoasa actriţă şi regizorul filmului “Lebăda neagră” nu mai sunt nici pe departe la fel de amorezaţi unul de celălalt ca până acum.

Până mai ieri, Jennifer (26) şi Darren Aronofsky (47) îşi etalau sentimentele în plină stradă, se sărutau şi flirtau în public, fără să-şi ascundă atracţia evidentă dintre ei. În momentul de faţă, însă, actriţa şi regizorul au decis să dea o pauză idilei lor.

“N-a fost nici pe departe relaţia serioasă care părea să fie. Pur şi simplu se simţeau bine în prezenţa celuilalt şi profitau de asta până când întâlneau pe cineva mai serios”, a declarat un apropiat de-ai starurilor hollywoodiene.

Relaţia dintre Darren Aronofsky şi Jennifer s-a răcit!

Luna trecută, Lawrence părea mai înamorată ca niciodată în compania lui Aronofsky în New York, dar lucrurile s-au schimbat radical de atunci. Darren n-a fost deloc plăcut impresionat de afirmaţiile pe care Jennifer le-a făcut pentru Vanity Fair.

“O consideră destul de imatură şi a considerat că declaraţiile ei despre zona ei intimă sunt cam deplasate. Nu înţelege ce fel de simţ al umorului are ea. Darren are un fiu de 10 ani, Henry, la care trebuie să se gândească”, a conchis sursa celor de la RadarOnline.

Mai multe