Jennifer Lawrence, pictorial seminud. Cât este de sexy!

14 august 2017   News

Jennifer Lawrence a acceptat provocarea şi a fost protagonista unui pictorial natural, seminud, pentru revista Vogue. Nemachiată şi cu părul răvăşit, actriţa în vârstă de 26 de ani a făcut furori pe reţelele de socializare cu noile sale fotografii artistice.

Este o persoană dezinhibată, ba chiar a apărut în bikini şi în rochii transparente pe covorul roşu, iar acum actriţa ia şi ea modelul colegelor de breaslă cu mai mulţi ani experienţă, care s-au lăsat fotografiate în cele mai sexy ipostaze, seminud, topless, sau complet dezbrăcate. Ce-i drept, este o fotografie cuminte pe lângă cele care au apărut pe internet, cu actriţa goală puşcă, după ce un hacker i-a spart telefonul mobil şi i-au furat câteva fotografii compromiţătoare în 2014. Astfel, zeci de poze personale au făcut deliciul internauţilor după ce hacker-ul le-a urcat pe Internet.

Jennifer va apărea pe coperta reviste, ocazie cu care a acordat şi un interviu interesant în care vorbeşte despre experienţa sa ca vedetă care a suferit de pe urma atacurilor provocate de hackeri. La doar 26 de ani, ea a renunţat la inhibiţii şi s-a expus într-o serie de fotografiile artistice, fără machiaj, care, distribuite pe Instagram, au fost apreciate de mai bine de 200 de mii de fani.

Foto: Instagram

Mai multe