Jennifer Lawrence şi alte vedete, în fotografii nud, publicate online de un hacker: vezi pozele!

1 septembrie 2014   News

Cea mai recentă victimă a hackerilor este actriţa din trilogia “Jocurile foamei”, ale cărei fotografii nud – în jur de 60, conform hackerului responsabil – au fost făcute publice duminică.

Cea mai recentă victimă a hackerilor este actriţa din trilogia “Jocurile foamei”, ale cărei fotografii nud – în jur de 60, conform hackerului responsabil – au fost făcute publice duminică. Reacţiile nenumărate de compătimire ori dezminţire de pe Twitter, cât şi cea oficială a vedetei au confirmat acest lucru.

Nu doar Jennifer a fost atacată astfel: se pare că 101 femei celebre au fost victimele unui hacker care s-a folosit de aplicaţia iCloud pentru a sparge parolele telefoanelor acestora şi de a sustrage poze compromiţătoare cu ele, postându-le apoi pe un site faimos, 4chan. Purtătorul de cuvânt al frumoasei actriţe a confirmat că pozele sunt reale:

“Este o violare flagrantă a intimităţii. Autorităţile au fost contactate şi vor judeca pe oricine a postat fotografiile furate cu Jennifer Lawrence”,a declarat acesta.

Hackerul a scris duminică pe site-ul 4chan.com că acceptă chiar donaţii pentru a posta un videoclip cu Jennifer Lawrence în timpul unui act sexual, menţionând: “Ştiu că nimeni nu mă va crede, dar am un filmuleţ cu Lawrence. E scurt, puţin peste 2 minute, şi îi poţi vedea doar sânii. În orice caz, dacă îl vrea cineva, să mă anunţe şi-l voi posta anonim.”

De aceea, numele actriţei de 24 de ani a fost un trend pe Twitter, de duminică încoace. Fanii o compătimesc pentru umilinţa publică. Unele vedete, printre care se numără Kate Bosworth, Kaley Cuoco, Kim Kardashian, Amber Heard, Avril Lavigne etc. – au dezminţit ideea că fotografiile nud sunt reale.

Twitter a suspendat deja conturile de pe care s-au postat fotografiile nud cu vedetele.

Vezi aici pozele cu Jennifer Lawrence în ipostazele intime

FOTO imgur

Mai multe