Jennifer Lawrence, surprinsă fumând dintr-o ţigară suspectă

5 februarie 2018   News

Fiind una dintre cele mai bune actriţe din generaţia tânără, Jennifer Lawrence este urmărită în permanenţă de către paparazzi. Aşa se face că aceştia au surprins-o, pe străzile din New Orleans, fumând dintr-o ţigară suspectă.

Fuma o ţigară ”suspectă”

Jennifer Lawrence a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieşea dintr-un restaurant din New Orleans, după ce luase masa cu un bărbat în vârstă. Îmbrăcată elegant şi binedispusă, Jen e fotografiată chiar când îşi aprinde o ţigară, pe care presa internaţională a numit-o ”suspectă”.

Văzând aceste imagine care au ajuns pe reţelele de socializare, mulţi spun că ar fi vorba despre un ”joint”, pe care, la un moment dat, îl împarte cu bărbatul mai în vârstă. Ei bine, nu ştim dacă acesta este cazul într-adevăr, dar fanii internauţi s-au arătat dezamăgiţi că actriţa de 27 de ani are aceste obiceiuri.

Ce e sigur e că-n California consumul de canabis în scop recreaţional este, de la 1 ianuarie 2018, legal. Aşadar, Jen nu încălca în niciun fel legea, dacă ceea ce e fuma era canabis.

foto: hepta

Mai multe