Jennifer Lopez a luat o hotărâre extremă după divorțul de Ben Affleck. O afectează personal!

9 octombrie 2024   News

Fără doar și poate, anul acesta este cel mai greu pentru Jennifer Lopez. La 55 de ani, aceasta se vede divorțată pentru a patru oară, după un mariaj de doar doi ani cu iubirea vieții ei, Ben Affleck.

Pe 20 august, diva și-a făcut curaj și a înaintat actele de divorț de soțul ei, Ben Affleck, după ce acesta a părăsit domiciliul conjugal pe 26 aprilie. Și, chiar dacă aparițiile ei de după acest moment decisiv au vrut să dea de înțeles că J.Lo merge mai departe și nu este afectată de acest fiasco sentimental, adevărul este că despărțirea de Ben a marcat un moment de cotitură pentru artistă. 

Apropiații săi susțin că, în prezent, Jennifer Lopez lucrează cu ea pentru a ieși mai puternică din acest divorț și, mai ales, pentru a scăpa de frica de a trăi singură, fără un partener.            “A decis să lucreze un pic cu ea. A zis că, după patru divorțuri, este cazul să facă asta. Pregătiți-vă pentru o nouă J.Lo, căci e hotărâtă să înceapă un nou capitol!”, spune o sursă citată de Life & Style Magazine. Și, cel mai important, Jennifer este hotărâtă să ia o pauză de bărbați, “cel puțin timp de un an”, susține aceeași sursă.

De aceeași părere este și Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez, care a fost căsătorit cu vedeta între 1997 și 1998. Fostul chelner de origine cubaneză a îndemnat-o pe cântăreață „să rămână singură o vreme”, într-un interviu acordat publicației Daily Mail.

„Ia-ți 12 luni de pauză! Dacă întâlnește pe cineva nou, poate că ar trebui să păstreze secretul, de data aceasta, și să nu se căsătorească din nou. Când ești cu cineva, trebuie să petreci timp de calitate cu el și să nu te gândești cum dați pe cameră. Trebuie să fii tu însuți ca să te poți regăsi”, a continuat acesta. 

Rămâne de văzut dacă Jennifer se poate ține de această rezoluție, după ce chiar ea a recunoscut, în trecut, că nu suportă să trăiască singură, fără partener.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe