Jennifer Lopez, ca o ”bunicuţă” la plajă

9 mai 2016   News

Cu abdomenul plat, picioare fit şi buze senzuale, Jennifer Lopez a fost privită dintotdeauna ca un sex simbol. Însă, cele mai recente cadre surprinse de paparazzi cu celebra artistă, în vârstă acum de 46 de ani, ne cam contrariază.

Jennifer Lopez a mers la plajă cu o bună prietenă

Vineri, J.Lo a luat o pauză de la programul încărcat pentru a se bucura de soare, alături de o bună prietenă. Cele două au mers la o plajă din Miami, acolo unde le-au şi surprins paparazzi.

La plajă, J.Lo s-a acoperit total

Şi dacă vă gândiţi că imaginile surprinse de paparazzi sunt de-a dreptul incitante, vă înşelaţi. Vedeta a stat la plajă îmbrăcată, ca şi cum ar încerca să-şi ascundă trupul. Ba mai mult, la un moment dat, când artista a vrut să-şi dea tricoul jos, prietena sa a acoperit-o cu tot ce a avut din dotare: geantă, prosop, etc.

Prietena ei a ”adăpostit-o” de privirile insistente atunci când a vrut să se schimbe

Totuşi, paparazzi au fost destul de agili încât să surprindă câteva cadre cu artista în costum de baie. Şi trebuie să precizăm că actriţa pare să fi luat câteva kilograme în plus, în ultima vreme. Acesta să fi fost motivul pentru care artista nu a stat doar în costum de baie?

foto: hepta

Mai multe