Jennifer Lopez contraatacă! Diva se folosește de copiii lui Ben Affleck pentru a ajunge, din nou, la el?

13 august 2024   News

Jennifer Lopez pare a fi o mamă vitregă bună de pus la rană. Altfel nu se explică timpul petrecut de copiii lui Ben Affleck cu diva, în ciuda faptului că tatăl lor n-a mai fost văzut în public cu soția sa de luni bune.

După ce Violet Affleck și-a vizitat mama vitregă în Hamptons, luna trecută, în ajunul aniversării a doi ani de nuntă cu Ben Affleck, și a apărut weekendul trecut purtând o rochie Dolce & Gabbana care i-a aparținut lui J.Lo, ieri am văzut-o pe încă doamna Affleck petrecând timp de calitate cu mezinul lui Ben, Samuel.

Jennifer Lopez a fost surprinsă luni la o ieșire rară cu fiul lui Ben Affleck, Samuel, la scurt timp după ce diva l-a vizitat pe soțul ei în casa lui închiriată din Los Angeles, acolo unde a stat de la ora 17 până la 21.45 (ora locală).

Vedeta în vârstă de 55 de ani, care nu a mai fost văzută de luni bune împreună cu actorul în vârstă de 51 de ani, a părut într-o stare de spirit foarte bună, în timp ce l-a tratat pe puștiul de 12 ani cu o sesiune de cumpărături în Beverly Hills.

Surse citate de presa americană susțin că lui Jennifer Lopez îi place să păstreze legătura cu copiii lui Ben, după ce a locuit cu ei timp de un an la conacul lor din Bel Air, care a fost scos acum la vânzare pentru 68 de milioane de dolari.

Lopez a fost văzută, deja, petrecând timp cu fiica cea mare a lui Ben, Violet, iar fiica mijlocie a actorului, Seraphina, care acum se recomandă Fin, a păstrat și ea legătura de prietenie cu Emme, fiica lui J.Lo.

Văzând aceste poze publice ale lui Jennifer cu copiii lui Ben, mulți internauți sunt de părere că este o altă încercare disperată a divei de a se reapropia de soțul ei: "Nu poți cumpăra afecțiunea lui Ben cumpărând prietenia copilului său. Am mai spus-o și o voi spune din nou, lui Ben îi va fi greu să scape de ea".

Cuplul Lopez-Affleck se află, susțin sursele, pe ultima sută de metri spre divorț, publicația DailyMail.com dezvăluind că aceștia au pregătit deja actele, care urmează să fie depuse, însă, mai târziu.

Foto: Getty Images, Profimedia

Mai multe