Jennifer Lopez e frumoasă, dar singură la premiera filmului său. Diva nu și-a scos încă verigheta, ca Ben

21 mai 2024   News

Nu mai este un secret pentru nimeni, lui J Lo îi plac aparențele. Adesea face eforturi supraomenești pentru a menține aparențele.

Cu o forță pe care o deține ireproșabil, ca o adevărată vedetă, Jennifer Lopez știe să se comporte în public ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Într-o splendidă combinație alb-negru, artista a strălucit la premiera de aseară a filmului ”Atlas”, în care joacă.

Premiera a avut loc la Egyptian Theatre de la Hollywood, Los Angeles, California. Și-ntocmai ca la Gala Met, nu a fost susținută de cel care îi este soț, deși sunt două evenimente importante pentru divă.

Însă nu o poți pune la pământ pe J Lo așa de ușor. Cu o privire impenetrabilă și o alură mai degrabă tristă, chiar și atunci când zâmbește, Jennifer Lopez a strălucit pe covorul roșu de la Hollywood.

Artista a ales pentru acest eveniment o fustă lungă, neagră, largă în partea de jos, strâmtă pe talie, anume pentru a-i evidenția corpul adolescentin.

În partea de sus, a purtat un top alb, care i-a lăsat descoperite brațele tonifiate, dar și o parte din abdomen. Părul și l-a prins în coc, iar drept accesoriu, a avut un clutch negru. Diva din ”Marry Me” a impresionat și cu bijuteriile, un set superb format din colier și cercei. Însă și un amănunt important: încă poartă verigheta, ceea ce nu mai poate fi spus despre ”soțul” Ben, care a fost văzut în weekend fără acest simbol al mariajului lor, despre care mulți apropiați ai lor spun că a ajuns deja la final.

Deși în weekend s-au reunit pentru un eveniment școlar, lipsa afecțiunii dintre ei este vădită. Și dacă J Lo știe să-și lase orgoliul deoparte și să meargă pentru copii alături de Ben, pare că actorul nu mai e dispus să facă lucuri ”doar pentru a da bine”. Din păcate, auspiciile pentru acest power couple nu mai par deloc favorabile, iar iminența unui divorț pare a fi doar o chestiune de timp și de PR.

Foto: Profimedia

Mai multe