Jennifer Lopez, fără lenjerie intimă pe scenă. Outfitul sexy care i-a lăsat mască pe fani!

11 iulie 2017   News

Este mai strălucitoare pe zi ce trece, iar Jennifer Lopez şi-a uimit din nou fanii la cel mai recent concert. Cântăreaţa de 47 de ani a purtat o rochie lungă, foarte decoltată, fără bikini. Nu este pentru prima dată când Jennifer îşi lasă lenjeria intimă acasă, însă de data aceasta s-a văzut mai mult decât şi-ar fi dorit.

Este una dintre cele mai frumoase femei din industria muzicală, dar şi de la Hollywood şi nu este deloc străină de outfiturile îndrăzneţe, mai ales în concerte, dar şi pe covorul roşu. Aşa că nu este nicio surpriză să o vedem din nou sexy, chiar dacă nu ne-am fi aşteptat să poarte o asemenea rochie. Jennifer Lopez s-a fotografiat pentru promovarea noii sale piese, NiTuNiYo, iar fotografia postată pe Instagram a stârnit aproape un milion de like-uri şi sute de mii de comentarii din partea prietenilor virtuali.

Diva s-a lăsat fotografiată stând pe un scaun, într-o poziţie uşor incomodă, aplecată pe spate şi cu picioarele desfăcute, în rochia care i-a lăsat la vedere puţin din părţile intime. Mai târziu, Jennifer a urcat pe scenă în aceelaşi outfit şi a performat în faţa zecilor de mii de fani.

Foto: Instagram

Mai multe