Jennifer Lopez: întâlnire de taină cu Bradley Cooper

17 octombrie 2011   News

Este a doua oară când Jen şi Brad sunt văzuţi împreună la o întâlnire romantică. De data aceasta, urmăriţi fiind de paparazzi, cântăreaţa şi-a acoperit faţa cu pamele. Ce are de ascuns J.Lo? Vezi aici foto

Este a doua oară când Jen şi Brad sunt văzuţi împreună la o întâlnire romantică. De data aceasta, urmăriţi fiind de paparazzi, cântăreaţa şi-a acoperit faţa cu pamele. Ce are de ascuns J.Lo?

S-a întâmplat sâmbătă seara, când Jen a fost văzută în maşina lui Bradley - vizibil deranjaţi amândoi de prezenţa presei, cei doi au încercat să se ferească. Bradley nu şi-a putut ascunde însă faţa pentru că trebuia să fie atent cum conduce maşina. Jen, în schimb, şi-a acoperit faţa cu palmele - însă după toate indiciile, starul din Marea Mahmureală nu se putea afla în maşină cu altcineva decât cu fosta soţie a lui Marc Anthony. Revista People citează surse sub anonimat care confirmă faptul că J.Lo şi Cooper au petrecut împreună seara de sâmbătă - după ce actorul a fost distins cu un premiu la gala Scream Awards.

Este a doua oară când cei doi stârnesc vâlvă, după ce au fost văzuţi luna trecută la o cină romantică, la restaurantul Per Se, din New York. Până acum au lăsat de înţeles că legătura lor e una profesională - şi că se întâlnesc pentru a discuta un proiect. Felul cum evită presa pare a spune însă altceva. "După întâlnirea lor din New York, Bradley şi Jen au păstrat legătura. Ei îi place atenţia pe care Brad i-o acordă şi se simte atât de bine când vede cât de atras pare el de ea. În plus, se distrează de minune cu Bradley. Ştie s-o facă să râdă", a declarat o sursă pentru revista People. TMZ adaugă, pe surse, că cele două staruri sunt în fază de tatonare, ies împreună, fără să se considere (deocamdată) un cuplu.

Foto: Reuters, Dailymail.co.uk

Mai multe