Jennifer Lopez mai vrea un copil

28 ianuarie 2011   News

La 41 de ani, J Lo spune că îşi doreşte mult să mai aibă un copil. Şi nu se gândeşte la adopţie. „Al treilea bebe ar fi o binecuvântare pentru noi. Iar eu şi Marc ne distrăm încercând să-l concepem”, a declarat

La 41 de ani, J Lo spune că îşi doreşte mult să mai aibă un copil. Şi nu se gândeşte la adopţie. „Al treilea bebe ar fi o binecuvântare pentru noi. Iar eu şi Marc ne distrăm încercând să-l concepem”, a declarat vedeta pentru o revistă americană.

Membru în juriul show-ului American Idol, soţia lui Marc Anthony spune că îşi doreşte cu ardoare să rămână din nou însărcinată nu doar pentru că vrea ca gemenii ei de doi ani, Max şi Emme, să aibă un frăţior sau o surioară. Copiii, explică ea, i-au consolidat mariajul, funcţionând precum un „glue” pentru ea şi Marc. Şi, chiar dacă e dificil să-i creşti, vedeta spune că această perioadă în care a avut mai mult timp liber pentru a se ocupa de Max şi Emme a fost, în acelaşi timp, un fel de a doua lună de miere pentru ea şi Marc, cel care-i este soţ de şase ani.

Foto: Northfoto

Mai multe