Jennifer Lopez și Ben Affleck, frumoși și îndrăgostiți pe covorul roșu. Primul eveniment după nuntă la care participă

14 octombrie 2022   News

Celebrul cuplu Bennifer și-a făcut apariția la primul eveniment monden de după nuntă, la prezentarea colecției de modă Ralph Laurent, primăvară 2023, joi, în San Marino, California.

În pas cu moda mereu, J Lo l-a molipsit și pe Ben Affleck, care și-a schimbat total stilul vestimentar de când s-a însurat cu diva.

Cei doi sunt superbi împreună și au în priviri complicitatea specifică acelor cupluri care se iubesc. Până la urmă, iubirea lor ține de o viață.

Foarte armonizați vestimentar, s-au completat reciproc. Jen a purtat o rochie lungă, de toamnă, cu un decolteu foarte adânc, despicată în față și lăsându-i la vedere picioarele sculptate. Și-a completat ținuta cu niște pantofi cu toc superbi, Christian Louboutin, un clutch negru și o interesantă pălărie de cowboy, cu boruri medii.

Ben a optat pentru un outfit monocolor, costum negru, cămașă neagră, cravată neagră.

Artista în vârstă de 53 de ani și actorul care a împlinit 50 de ani s-au căsătorit neașteptat în luna iulie, în Las Vegas, la o capelă micuță și discretă, însă nu și-au lăsat rudele și prietenii excluși și au mai organizat încă o nuntă, de data aceasta fastuoasă, la sfârșitul lui august.

După ce au revenit din a doua lună de miere, cuplul s-a axat pe muncă și îndatoririle zilnice, iar acesta este primul eveniment oficial de covor roșu în care superbii J Lo și Ben Affleck apar împreună.

Își trăiesc o frumoasă poveste de iubire, care a fost pusă pe pauză în 2003, pentru a se regăsi 18 ani mai târziu.

Foto: Getty

Mai multe