Jennifer Lopez, spectaculoasă la Paris, în timp ce Ben Affleck a fost iarăși surprins cu fosta soție

25 ianuarie 2024   News

S-au dus vremurile când erau de nedespărțit. Ben Affleck nu și-a acompaniat soția divă la Săptămâna Modei de la Paris.

În schimb, a rămas în SUA și-și petrece timpul cu copiii și fosta soție, Jennifer Garner. Cele două sunt complet diferite ca stil și temperament. Dacă pe Garner o vedem cel mai des în ținute sport, J Lo este celebră pentru outfit-urile sale sofisticate. Același a fost cazul și la Paris, când a etalat o mulțime de ținute, însă una anume a impresionat.

Cântăreața în vârstă de 54 de ani a captivat în rochia sa verde, din voal, cu o spectaculoasă trenă de flori. Jennifer Lopez arată splendid în verde și de fiecare dată când a purtat această nuanță, a devenit virală. Să nu uităm emblematica rochie verde, sexy, când a defilat în prezentarea Donatellei Versace, în urmă cu câțiva ani.

Actrița și cântăreața s-a delectat cu mai multe prezentări de modă la Paris. Cu această rochie verde a participat la parada Elie Saab.

În SUA, soțul Ben Affleck își vede liniștit de copii. El a fost surprins de paparazzi alături de fosta soție și de mezinul lor, Samuel. Că-i place sau că nu-i place lui J Lo, cert este că Ben a mers împreună cu Garner să-și ia fiul de la școală.

Cei trei au stat apoi la povești, au râs și părea că se simțeau perfect împreună. Într-un final, s-au îndurat și și-au luat rămas bun. Ben a plecat cu copilul, de data aceasta. Cei trei copii sunt în grija lui Jennifer full-time, însă actrița se înțelege perfect cu fostul soț și se văd foarte des. Chiar sunt supranumiți de presa tabloidă ”cei mai fericiți foști”.

Jennifer Garner a fost întotdeauna o lady cu tatăl copiilor săi. Îi leagă multe amintiri și multe experiențe de viață. Ea a fost persoana care a luptat cu toate forțele să-l scoată pe Ben din ghearele alcoolismului. Affleck a reușit să-și învingă această slăbiciune și se ține tare. Nu mai există alcool în viața sa, însă de țigări nu se poate lăsa. Viciul acesta îi este tolerat de J Lo, care deși nefumătoare, nu comentează când își vede soțul uneori exagerând cu fumatul.

Sperăm să n-o deranjeze nici acest nou set de fotografii. Oricum, Lopez este atât de expertă în gestionarea scandalurilor, încât și dacă o va deranja, doar Ben Affleck va afla.

Foto: Profimedia

Mai multe