Jeremy Clarkson revine în România

2 aprilie 2013   News

Celebrul prezentator al emisiunii „Top Gear“ are de gând să ne mai viziteze o dată ţară, după ce în urmă cu patru ani a rămas impresionat de traseul Transfăgărăşan.

Celebrul prezentator al emisiunii „Top Gear“ are de gând să ne mai viziteze o dată ţară, după ce în urmă cu patru ani a rămas impresionat de traseul Transfăgărăşan. Britanicul Jeremy Clarkson a spus că se va întoarce în România cât mai curând, pentru a compara nou asfaltatul Transalpina cu deja celebrul Transfăgărăşan. Desigur, asta nu înseamnă decât că cei trei prezentatori vor asalta asfaltul românesc la bordul a trei supercaruri, despre care încă nu avem informaţii exacte, dar bănuim că vor fi componenetele triadei Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder şi McLaren P1.

Cât despre ce aventuri ne-au pregătit colegii din UK de data aceasta, nu avem nici cea mai vagă idee, dar cu siguranţă va fi ceva deosebit. Surse apropiate ne-au sugerat că Jeremy are un motiv ascuns pentru care se întoarce în ţară: în timpul filmărilor de pe Transfăgărăşan şi-a pierdut ceasul din aur masiv, probabil când se spăla pe mâini în lacul Bâlea, iar acum vine să îl recupereze de la cel care l-a găsit. Tot sursa apropiată a mai menţionat că ceasul are valoare sentimentală pentru el.

Foto: pagina oficială, arhiva ADH

Mai multe