Jesse James: „Sandra Bullock nu-i bună în pat!”

6 mai 2011   News

De parcă nu era de-ajuns că a înşelat-o pe fosta lui soţie, motociclistul a publicat o carte autobiografică în care a făcut dezvăluiri despre viaţa sa intimă alături de Sandra Bullock. Jesse a participat ieri la emisiunea radiofonică a lui Howard Stern şi a făcut destăinuiri incredibile

De parcă nu era de-ajuns că a înşelat-o pe fosta lui soţie, motociclistul a publicat o carte autobiografică în care a făcut dezvăluiri despre viaţa sa intimă alături de Sandra Bullock.

Jesse a participat ieri la emisiunea radiofonică a lui Howard Stern şi a făcut destăinuiri incredibile: rugat să facă diferenţe legate de priceperea de-a satisface un bărbat între actuala lui logodnică tatuată şi fosta lui soţie, Sandra Bullock, motociclistul n-a ezitat: „N-am nevoie să mă gândesc prea mult. Kat Von D este 100% mai bună în pat decât Sandra. Şi dacă m-ar înşela, tot n-aş părăsi-o şi chiar aş iubi-o în continuare.” Mai mult de atât, James a ţinut să precizeze, în noua sa carte, „American Outlaw”, că Bullock nu este deloc talentată în dormitor. Oare ce-o fi atras-o pe faimoasa actriţă la acest motociclist, care încearcă să se îmbogăţească de pe urma unor insulte aduse fostei lui soţii, care se întâmplă să fie una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood?!

Mai multe