Jessica Alba mai are o fetiţă!

15 august 2011   News

Veste mare pe pagina de Facebook a actriţei. "Sper că vă bucuraţi de weekend", şi-a început ea postarea pe contul său. "Eu şi Cash suntem atât de încântaţi să anunţăm

Veste mare pe pagina de Facebook a actriţei. "Sper că vă bucuraţi de weekend", şi-a început ea postarea pe contul său. "Eu şi Cash suntem atât de încântaţi să anunţăm naşterea fiicei noastre, Haven Garner Warren".

Vedeta în vârstă de 30 de ani i-a dăruit soţului ei, producătorul de film Cash Warren, încă o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Haven a venit pe lume sâmbătă, cântărind 3,2 kilograme şi măsurând 48 de centimetri. "Sora ei mai mare nu se putea să fie mai nerăbdătoare să vadă noul membru al familiei noastre", a adăugat Jessica despre fiica ei de trei ani, Honor Marie (în braţele tatălui său, în poza alăturată). Alba a fost o mămică activă până în ultimul moment. Joia trecută, ea a fost fotografiată la cumpărături cu mama sa, Catherine, în Beverly Hills - cele două achiziţionaseră nişte piese de mobilier pentru camera micuţei Haven. "Ideea de a iubi pe cineva la fel de mult cum o iubesc pe Honor încă nu şi-a făcut loc complet în capul meu. Dar ştiu că aşa va fi şi de-abia aştept", a declarat actriţa cu sinceritate recent, referindu-se la cea de-a doua sa fiică.

Foto: Northfoto

Mai multe