Jessica Alba și Cash Warren, vacanță de primăvară exotică, cu familia. Cum s-au distrat în Hawaii

5 aprilie 2024   News

Cum școlile au vacanța de primăvară, după Paște, familiile americane se bucură de timpul liber. O astfel de familie este și cea a starurilor Jessica Alba și Cash Warren.

Ei au profitat de această săptămâna liberă, făcând o excursie exotică în Hawaii împreună cu copiii lor: Honor, 15 ani, Haven, 12 ani și Hayes, 6 ani.

Miercuri, frumoasa actriță în vârstă de 42 de ani a distribuit pe contul său de socializare o galerie de fotografii din vacanța lor, cadre superbe în natură, cascade, golf, lecții de surf și multe altele.

Jessica Alba și-a etalat cu mândrie abdomenul tonifiat, în ținute lejere, de vară! Diva a savurat intens șederea în Hawaii.

A mers cu bicicleta electrică, a făcut plajă, a jucat golf, s-a minunat de apusurile superbe din Hawaii, s-a delectat cu un curcubeu, cu cascade, cu energia de familie, cu iubirea copiilor și cu deserturi fabuloase!

De asemenea, bruneta și-a făcut mai mult timp pentru mezinul Hayes, dar nu a neglijat nici timpul de calitate în cuplu, alături de soțul Cash Warren: au jucat împreună golf.

Jessica Alba este căsătorită cu Cash Warren din mai 2008 și alcătuiesc împreună unul dintre cele mai adorabile cupluri din showbiz. Fiica Honor a profitat de locație și de vacanță pentru a lua lecții de surf, sub atenta supraveghere a mamei sale, care a încurajat-o.

Jessica Alba și-a început cariera artistică la 13 ani, odată cu rolurile din filmul Camp Nowhere și serialul The Secret World of Alex Mack. Odată cu serialul Dark Angel, a devenit idolul adolescenților și totodată un sex-simbol. Mai mult, a apărut în mai multe topuri ale Celor mai frumoase sau Celor mai dorite femei din Statele Unite, realizate de către revistele glossy.

Cu aerul său misterios latino, Jessica Alba a fost întotdeauna o femeie apreciată.

În anul 2007 a fost desemnată de către revista FHM „Cea mai sexy femeie din lume”. A trecut printr-un proces cu revista Playboy, care i-a folosit abuziv imaginea pe coperta numărului martie din 2006. A câștigat multe premii de interpretare, printre care Premiul pentru cea mai bună actriță aleasă de către tineri, Premiul Saturn pentru Cea mai bună actriță de televiziune și o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul său din serialul Dark Angel.

Foto: Getty Images

Mai multe