Jessica Simpson, în culmea fericirii alături de noul iubit

11 iulie 2010   News

Vedeta îşi sărbătoreşte împlinirea a 30 de ani printr-o vacanţă în insula Capri, alături de iubitul ei, jucătorul de fotbal american Eric Johnson. Şi ce vacanţă! Cu adevărat fierbinte! Paparazzi au surprins-o ieri pe un iaht de lux, într-o îmbrăţişare pasională, sărutându-şi cu foc partenerul, în timp ce îşi înlănţuise picioarele în jurul mijlocului lui.

Vedeta îşi sărbătoreşte împlinirea a 30 de ani printr-o vacanţă în insula Capri, alături de iubitul ei, jucătorul de fotbal american Eric Johnson. Şi ce vacanţă! Cu adevărat fierbinte!

Paparazzi au surprins-o ieri pe un iaht de lux, într-o îmbrăţişare pasională, sărutându-şi cu foc partenerul, în timp ce îşi înlănţuise picioarele în jurul mijlocului lui. Jessica şi Eric şi-au început relaţia în luna mai, la trei luni după ce el s-a despărţit de soţia lui. Să aibă oare noroc de data aceasta Jessica? Relaţia pare intensă şi foarte serioasă: vineri, cei doi au fost suprinşi la cumpărături în Capri şi se pare că Eric i-a dăruit cu această ocazie un inel. Relaţiile anterioare ale blondei (cu un alt fotbalist, Tony Romo, şi cu muzicianul John Mayer) n-au fost poveşti prea fericite pentru ea.

Foto: EPA

Mai multe