Jesus Luz, fostul iubit al Madonnei, eliminat de la Dansez pentru tine

4 noiembrie 2013   News

Fostul iubit al Madonnei părea să fi revenit în lumina reflectoarelor odată cu participarea la ediţia italiană a emisiunii Dansez pentru tine, şi anume Ballando con le stelle. Ei bine, iată că nu este de ajuns să te fi iubit cu

Fostul iubit al Madonnei părea să fi revenit în lumina reflectoarelor odată cu participarea la ediţia italiană a emisiunii Dansez pentru tine, şi anume Ballando con le stelle.

Ei bine, iată că nu este de ajuns să te fi iubit cu Regina Pop pentru a avea succes la un concurs de dans. Chiar dacă este un model şi un DJ respectat, brazilianul nu avea mari pretenţii de balerin, chiar dacă a făcut odată parte din anturajul Madonnei, o dansatoare înnăscută. Aşa că Jesus nu s-a supărat prea tare când a fost eliminat chiar dintr-a patra ediţie a show-ului, alături de balerina cu care făcea pereche, pe numele ei Agnese Junkure.

Cu toate acestea, participarea brunetului la show nu a trecut neremarcată. Căci în Italia se zvoneşte că între modelul de 26 de ani şi partenera sa de dans, originară din Letonia, s-ar fi născut o poveste de dragoste, care a continuat şi după emisiune. Asta cu atât mai mult cu cât cei doi au încheiat ultimul lor dans din concursul italian cu un… sărut.

Mai multe