Jill Biden pe coperta revistei Vogue, un privilegiu pe care Melania Trump nu l-a avut. Ce a spus actuala primă doamnă în interviu despre soţii Trump

1 iulie 2021   News

Jill Biden apare în Vogue pe copertă, în ediţia din august a celebrei reviste. În interviul pe care noua primă doamnă l-a acordat, a vorbit puţin şi despre tumultosul fost cuplu prezidenţial.

Jill Biden a afirmat că este vizibil faptul că soţul său este un preşedinte mult mai calm decât Donald Trump. Prima doamnă apare în Vogue, privilegiu de care Melania Trump nu s-a putut bucura, din cauza atitudinii lor recalcitrante.

Pentru poza de copertă, Jill a îmbrăcat o rochie cu motive florale de la Oscar de la Renta. În interviu, a mărturisit că unul dintre motivele pentru care Joe Biden a fost ales este că ”oamenii şi-au dorit ca cineva să vină şi să vindece această naţiune, nu doar de pandemie, ceea ce Joe a şi făcut, vaccinând populaţia, dar şi un ... preşedinte mai calm. Care scade temperatura, nu care o creşte.”

În decembrie, Donald Trump a distribuit un Tweet, al canalului de dreapta Breitbart News în care era scris: ”Elita snoabă din presa de fashion nu a invitat-o pe cea mai elegantă primă doamnă din istoria Americii să apară pe vreo copertă, ani în şir.”

Şi preşedintele de atunci a adăugat că Melania a fost cea mai bună dintre toate primele doamne.

La întâlnirea G7 din Cornwall, Lady Biden a purtat un sacou inscripţionat ”LOVE”, iar media a presupus că vine ca un răspuns la haina purtată de Melania la o controversată vizită oficială în Texas, pentru a cunoaşte copii migranţi separaţi de părinţi pe care scria: ”Mie chiar nu-mi pasă. Ţie?”

Jill Biden a explicat misterul ţinutei sale cu LOVE. ”Aducem iubire din America la o conferinţă globală, unde se doreşte unitatea. E nevoie de ea acum, ca oamenii să simtă o unitate din toate aceste ţări, să aibă o speranţă după ce pandemia i-a încercat atât.”

Foto: Profimedia

Mai multe