Jim Carrey: "Boicotaţi Facebook! Ştergeţi-vă conturile!"

8 februarie 2018   News

Ce l-a făcut pe celebrul actor de 56 de ani să facă această declaraţie şocantă?

Nu e prima dată când Jim îşi uimeşte fanii cu declaraţii şi reacţii ciudate. Ce l-a făcut de data aceasta să spună că ar trebui să ne ştergem cu toţii conturile de Facebook? Nu preocuparea pentru intimitatea fiecăruia, ci ceva mai specific. Actorul a anunţat că-şi şterge contul fiindcă gigantul social media a profitat de pe urma interferenţelor ruşilor în alegerile din America, răspândind ştiri false, fabricate în Rusia - lucru pe care, spune Jim Carrey, Mark Zuckerberg îl tolerează cu bună ştiinţă în continuare.

Facebook nu i-a dat un răspuns oficial, dar Zuckerberg a declarat în trecut că este extrem de preocupat de contracararea dezinformării pe Facebook.

Nu e prima dată când starul îşi uluieşte fanii. Anul trecut, în septembrie, apariţia lui confuză pe covorul roşu al unui eveniment monden a lăsat multe semne de întrebare. „Nimic din ce se întâmplă aici nu are sens”, a decretat Jim despre Icons Party, eveniment organizat de prestigioasa revistă Harpers Bazaar. „M-am gândit să găsesc cea mai lipsită de sens manifestare la care aş putea participa şi iată-mă-s. Adică, trebuie să recunoaşteţi că pur şi simplu n-ae niciun sens… Să celebrezi Icon-urile, ăsta e cel mai low scop posibil! Tu crezi în Icon-uri? Eu nu cred în personalităţi. Nu cred nici că tu exişti. Dar există un parfum minunat care pluteşte în aer”, i-a spus ei reporterei perplexe, afişând un aer pierdut...

Mai multe