Jim Carrey, copleşit la înmormântarea fostei sale iubite!

12 octombrie 2015   News

Sâmbătă, în Irlanda, a avut loc înmormântarea Cathrionei White, fosta iubită a lui Jim Carrey, care s-a sinucis la sfârşitul lunii septembrie. După cum a anunţat, celebrul actor a participat la ceremoniile funerare şi chiar a purtat pe braţe coşciugul în care se afla Cathriona.

La 11 zile după ce a fost descoperit trupul neînsufleţit al Cathrionei, aceasta a fost înmormântată în ţara ei natală. La înmormântare a participat şi fostul ei iubit, Jim Carrey, care părea profund îndurerat de trecerea în nefiinţă a celei cu care în ultimii doi a avut o relaţie amoroasă tumultuoasă.

Vizibil îndurerat, ascunzându-şi chipul în palme, Jim Carrey nu s-a ferit să-şi arate emoţiile în timpul ceremoniei funerare, şi chiar s-a oferit să ducă coşciugul fostei sale iubite pe ultimul drum.

La doar câteva ore de la înmormântare, Jim Carrey a postat pe contul său de Twitter un mesaj emoţionant la adresa Cathrionei.

”Iubirea nu poate fi pierdută”, este mesajul scris de Jim în memoria Cathrionei, postat alături de o fotografie cu cei doi.

Cathriona White a fost descoperită la sfârşitul lunii septembrie fără suflare în reşedinţa sa din Sherman Oaks, iar medicii spun că decesul ar fi fost cauza de o supradoză de medicamente.

Sursa foto: Hepta / Twitter

Mai multe