Jim Carrey o atacă pe Melania Trump. Ce l-a deranjat pe actor?

25 iunie 2018   News

Săptămâna trecută, prima doamnă a Statelor Unite s-a afişat în public purtând o jachetă ce avea pe spate un mesaj care a creat o adevărată controversă în mediul online.

În drumul ei către un centru de reţinere a copiilor imigranţi, Melania Trump a fost fotografiată cu jacheta problemă: mesajul inscripţionat pe spate era „Mie chiar nu-mi pasă! Ţie?“. Cel mai deranjat de mesaj s-a arătat comediantul Jim Carrey, care a afirmat că Melania a ales cel mai prost moment pentru a purta acea haină, iar contextul nu a ajutat-o deloc.

Jim Carrey a postat pe Twitter o caricatură în care soţia lui Donald Trump apare alături de o fetiţă care plânge, căreia îi spune să zâmbească pentru ea, că a venit de departe ca să o vadă. „Nimic nu îl linişteşte mai mult pe un copil imigrant decât o fotografie alături de un model sloven care poartă o jachetă pe care scrie că nu dă doi bani pe problemele lui“, a fost mesajul care a însoţit caricatura.

Nothing comforts a federally-abducted refugee child like a photo op with a Slovenian model wearing a coat that says she doesn’t give two craps about your misery. pic.twitter.com/vqO5GyeRRL — Jim Carrey (@JimCarrey) June 22, 2018

Nothing comforts a federally-abducted refugee child like a photo op with a Slovenian model wearing a coat that says she doesn’t give two craps about your misery. pic.twitter.com/vqO5GyeRRL

— Jim Carrey (@JimCarrey) June 22, 2018

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a afirmat iniţial că mesajul de pe haina Melaniei nu este adresat nimănui, însă Donald Trump a contrazis această declaraţie şi a scris pe Twitter că mesajul era adresat presei care a devenit foarte agresivă în ultima vreme: „Melania a învăţat cât sunt aceştia de mincinoşi şi ea arată că nu-i pasă de asta“.

Mai multe