Jim Carrey, vinovat sau nu de moartea fostei iubite? Iată verdictul!

1 februarie 2018   News

După moartea iubitei depresive, Cathriona White, care a decis să se sinucidă în septembrie 2015 cu o supradoză de medicamente, Jim Carrey a primit acuzaţii grave. Actorul de la Hollywood a fost învinuit după ce  familia decedatei a intentat împotriva lui un proces de moarte ilicită.

La înmormântarea fostei iubite.

Actorul a trecut printr-o perioadă dificilă, mai ales că i-a purtat sicriul iubitei pe umeri, apoi a luat o pauză de la carieră din cauza depresiei şi a acuzaţiilor grave care i se aduceau. Familia lui White chiar făcuse un scenariu cu privire la cum a fost pregătită moartea make-up artistului în vârstă de 30 de ani: Jim Carrey i-a dat fostei lui iubite, care suferea din cauza depresiei, un cocktail fatal de medicamente, pe care el le cumpărase sub un nume fals, Arthur King, după care a încercat să-şi şteargă urmele. Acestea sunt acuzaţiile şocante care i se aduceau actorului în procesul intentat de fostul soţ al decedatei şi de mama acesteia.

Jim Carrey şi Cathriona White, cu care s-a iubit din 2012.

Acum, Jim Carrey a primit verdictul din partea judecătorilor. Comediantul în vârstă de 56 de ani a fost achitat de orice învinuire şi, conform documentelor, el nu a jucat un rol în sinuciderea fostei sale iubite. Aşa că actorul a ieşit învingător din procesul intentat de mama iubitei moarte şi de fostul soţ al defunctei, cei doi susţinând că a îmbolnăvit-o cu trei boli cu transmitere sexuală şi i-a oferit medicamente pe care ea le-a folosit apoi pentru a se sinucide. Cu toate acestea, reprezentanţii actorului au reuşit să demosntreze că documentele medicale care arătau că tânăra Cathriona White nu avea boli cu transmitere sexuală înainte de  a-l întâlni pe Carrey, fuseseră falsificate.

Actorul a trecut printr-o perioadă dificilă după moartea fostei iubite.

Un reprezentant al lui Carrey a confirmat pentru presa străină că acuzaţiile au fost respinse la data de 25 ianuarie, dar nu a făcut vreun comentraiu în legătură cu actorul care aşteaptă cu nerăbdare să-şi continue viaţa.

Foto: Arhiva OK!

Mai multe