Jimmy Kimmel şi primele poze cu fiica lui: “Am fost atât de curajos!”

23 iulie 2014   News

Este una dintre cele mai amuzante şi mai inteligente gazde de televiziune, dar popularul Kimmel a fost incredibil de emoţionat când s-a născut fetiţa lui, pe 10 iulie. Avem şi poze proaspete!

Este una dintre cele mai amuzante şi mai inteligente gazde de televiziune, dar popularul Kimmel a fost incredibil de emoţionat când s-a născut fetiţa lui, pe 10 iulie. Atât de emotiv, că a plâns mai mult decât micuţa Jane!

Vedeta de 46 de ani a arătat pozele cu nou-născuta în timpul emisiunii sale nocturne. “Soţia mea e bine, eu sunt bine de asemenea. Am fost atât de curajos, am plâns puţin, dar n-am ţipat. Aţi fi fost foarte mândri de mine”, a glumit Jimmy cu publicul.

Iată şi primele 5 fotografii cu fiica lui şi-a soţiei sale, Molly McNearney (36). “Cred că i-am făcut vreo 10.000 de poze pe zi. Cred că are impresia că lucrez pentru publicaţia TMZ acum!”, a mai spus el.

“Aici, cu o fundiţă pe cap. E beată criţă în acel moment”, a glumit proaspătul tătic. “A cântărit 2,75 kg, la naştere. 51 centimetri lungime, puţin peste limita legală – uneori, copiii te fac să vrei să îi trimiţi înapoi”.

Din căsătorita anterioară cu Gina Maddy, Kimmel mai are 2 copii mari, Kevin (20) şi Katie (22).

FOTO ABC

Mai multe