JK Rowling a cumpărat yacht-ul lui Johnny Depp. Cât a dat pe el?

14 septembrie 2016   News

Ambarcaţiunea de lux, care a aparţinut lui Johnny Depp şi a găzduit, la bordul său, vedete precum Angelina Jolie şi Brad Pitt, a intrat în posesia autoarei volumelor cu Harry Potter. Care crezi că a fost preţul de achiziţie?

Cu o avere de 580 de milioare de lire sterline, JK Rowling îşi permite orice extravaganţă! Chiar şi un yacht cu care a ieşit vara asta în larg numai de vreo două, trei ori împreună cu familia. Dar distracţia, pe care J.K., soţul ei şi cei doi copii ai lor au cunoscut-o la bordul ambarcaţiunii de lux, a meritat toţi bani! Şi cam de câţi bani ar fi vorba? Nici mai mult, nici mai puţin de 22 de milioane de lire sterline!

Dacă vă întrebaţi cum de a putut cheltui cineva atâta bănet pe un yacht, ei bine, atuurile noii achiziţii sunt evidente. În primul rând, a aparţinut lui Johnny Depp, care nu numai că a investit 5 milioane de dolari în el ca să-l facă să arate de cinci stele, dar l-a şi îngrijit ca pe propriul copil.

Depp şi-a dorit un decor art deco pentru încăperile primitoare şi interioare din care să nu lipsească lemnul de calitate şi ţesăturile fine. Bineînţeles că “Piratul din Caraibe” nu s-a putut abţine şi a strecurat şi câteva elemente cu o tematică subtilă – piraţii. În ceea ce priveşte confortul, el este asigurat de tehnologia de ultimă generaţie (pentru sistemul audio şi video, consolele de jocuri, sala de cinema în general) şi de calitatea superioară a materialelor folosite. Dar nu numai confortul a fost prioritar, ci şi latura estetică, pusă în valoare de operele de artă presărate pe ici, pe colo.

Cât a fost proprietar, Johnny a avut musafiri faimoşi pe yacht-ul său. În 2010, după ce s-au încheiat filmările pentru pelicula “The Tourist”, Depp a invitat-o pe colega lui de platou, Angelina Jolie, care s-a prezentat la bordul ambarcaţiunii împreună cu soţul ei, Brad Pitt, şi cei şase copii ai lor.

Mai multe