Joan Collins, despre legătura pasională cu actorul Warren Beatty: "Voia amor de şapte ori pe zi!"

17 februarie 2022   News

Joan Collins a renunţat la o sarcină în timpul în timpul iubirii pasionale de doi ani cu actorul Warren Beatty.

Joan Collins avea 26 de ani şi o relaţie de doi ani cu Warren Beatty când a făcut avort. Actriţa spune că a recurs la acest gest deoarece nu era „momentul potrivit” pentru a-şi întemeia o familie, iar un copil ar fi însemnat „moartea” carierei ei. 

Joan şi Warren  şi-au întâlnit privirile în 1959, într-un restaurant, în timp ce el lua masa cu Jane Fonda. La 26 de ani, Joan era cu patru ani mai în vârstă decât actorul, dar asta nu l-a împiedicat să o invite în oraş. La scurt timp după prima lor întâlnire, Warren s-a mutat în apartamentul lui Joan, aşa a început relaţia lor pasională.

 Joan a confirmat zvonul că Warrem voia sex de şapte ori pe zi. ‚A vrut asta, dar eu nu am permis”.

 Partidele amoroase au avut însă preţul lor. După ce s-au logodit, în 1960, actriţa a rămas însărcinată, dar a decis că nu este momentul potrivit pentru o familie. Joan crede că dacă ar fi păstrat copilul ar fi trebuit să renunţe la carierei ei de actriţă la Hollywood. „Am făcut avort,. Aveam atunci 26 de ani”.

Cei doi s-au despărţit şi Joan s-a căsătorit cu trei ani mai târziu cu actorul Anthony Newley, al doilea dintre cei cinci soţi ai săi. Ea a avut doi copii cu starul, o fiică, Tara, şi un băiat, Alexander, apoi a divorţat şi s-a căsătorit  cu omul de afaceri american Ron Kass, în 1972. A urmat apoi cântăreţul Peter Holm. Înainte de relaţia cu Warren, Joan a fost căsătorită, timp de patru ani, cu actorul nord-irlandez Maxwell Reed. A divorţat de el în 1956.

Mai multe