Joan Collins la Cannes. Vă vine să credeţi că are 80 de ani?

19 mai 2014   News

Diva britanică a fost una dintre cele mai interesante apariţii, ieri, la festivalul de film de la Cannes. Spunem asta pentru că vorbim de o actriţă de 80 de ani, care reuşeşte încă să fie încântătoare. Şi plină de energie, în ciuda vârstei

Diva britanică a fost una dintre cele mai interesante apariţii, ieri, la festivalul de film de la Cannes. Spunem asta pentru că vorbim de o actriţă de 80 de ani, care reuşeşte încă să fie încântătoare. Şi plină de energie, în ciuda vârstei sale destul de înaintate.

Joan Collins a fost prezentă, ieri, la premiera filmului în care deţine unul dintre rolurile principale, denumit The Time of Their Lives, ocazie cu care actriţa a purtat o încântătoare rochie cu print floral. Atât ţinuta, cât şi machiajul actriţei au reuşit să îi imprime o prospeţime pe care rar îţi este dat să o mai vezi la femeile în vârstă.

Şi totuşi, actriţa a negat şi încă neagă că ar fi apelat la chirurgia estetică, cu excepţia unor intervenţii cu Botox care, spune ea, „au durut ca naiba“.

Mai multe