Joe Francis susţine că Paris Hilton l-a bătut înainte de despărţire

13 ianuarie 2022   News

Joe Francis mărturiseşte că Paris Hilton a început să-l bată după ce a încercat să se despartă de ea în 2003.

„Jur pe Dumnezeu că a trebuit să sun la securitatea hotelului, iar apoi a început să mă bată, pentru că era beată”, a afirmat Francisc, în vârstă de 48 de ani, într-un  podcast.

 „Şi apoi au venit în camera mea Nicky Hilton şi pe Nicole Richie, aşa că le-am spus: „Uite, Nicky, o să-ţi dau sora afară din cameră chiar acum. Dacă mă loveşte din nou, sun la securitate.  De aceea e mai bine să o scoţi afară”, a mai spus Fondatorul „Girls Gone Wild”.

Francis susţine că Hilton, în vârstă de 40 de ani, l-a lovit din nou, ceea ce l-a determinat să o escorteze pe hol. Cu toate acestea, el mărturiseşte că  Hilton a găsit-o drumul înapoi către cameră şi a „bătut la uşă toată noaptea”.

„Aceasta este cea mai nebună femeie care m-am întâlnit vreodată”, a spus Francis. „Şi-a ieşit din minţi. Când s-a produs ruptura, ea mi-a spus că nu mă pot despărţi de ea pentru că e Paris Hilton”.

Întrebat apoi dacă simte că actuala căsătorie a lui Hilton cu Carter Reum va dura, Francis a mărturisit că are convingerea că acest lucru nu se va întâmpla.

Hilton a negat anterior că ea şi Francis s-au întâlnit vreodată.

Hilton şi Reum, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit pe 11 noiembrie 2021, în California, pe proprietatea de 61 de milioane de dolari a răposatului ei bunic. Cuplul a avut o recepţie oficială în acea noapte, dar şi alte două zile de petrecere. „Sărbătoresc Anul Nou în Paradis cu dragostea mea! ”, a scris Hilton pe o reţea de socializare pe 1 ianuarie, când a postat câteva fotografii din Maldive. „Suntem atât de încântaţi să intrăm în 2022 ca soţ şi soţie!

Mai multe