John Goodman este de nerecunoscut. Actorul a slăbit 90 de kilograme şi se bucură de viaţă mai mult ca niciodată

9 decembrie 2021   News

Incredibil, dar John Goodman este acum un bărbat suplu. El a fost prezent la premiera producţiei “The Freak Brothers”, unde şi-a etalat fizicul fără cusur.

Actorul a pierdut 90 de kilograme şi este complet schimbat. S-a îmbrăcat foarte elegant şi modern, tocmai pentru a-şi pune noul fizic în evidenţă.

John Goodman are 69 de ani şi a început călătoria transformării sale uimitoare încă din 2007. La început, toate rezultatele sfârşeau cu nedoritul efect yo-yo, asta până când a ajuns să cântărească 181 de kilograme. Îngrijorător!

Actorul a mărturisit că obişnuia să ţină diete, să slăbească puţin, după care se recompensa puternic şi punea la loc şi mai mult. Consideră că ducea o viaţă foarte nesănătoasă şi condusă de propriile pofte.

Însă începând cu 2017, a decis să o ia încet, echilibrat şi inteligent. Cu mişcare. ”Am ajuns la vârsta la care nu-mi mai permit să stau jos”, explica actorul din ”The Flintstones”.

Acum, el este mai zvelt ca niciodată. Goodman a tăiat definitiv de pe listă alcoolul şi şi-a angajat un antrenor personal, care l-a ajutat să trăiască altfel.

”Vreau să trăiesc mai bine, să am o viaţă mai bună”, mărturisea John Goodman în 2010, pentru revista People.

Care este totuşi secretul său?

Ei bine, e vorba de un alt stil de viaţă. Cel mai pe gustul său a fost dieta mediteraneană, adică mese axate pe peşte, ulei de măsline, legume, nuci şi fructe. Obligatoriu, actorul merge zilnic între 10.000 şi 12.000 de paşi.

”Nu s-a întâmplat peste noapte, este un proces de durată”, apreciază Shilstone progresul lui Goodman.

Foto: Profimedia

Mai multe