John Legend, în chipul lui Iisus Hristos răstignit pe cruce

3 aprilie 2018   News

Aceste imagini au făcut înconjurul lumii, căci nu în fiecare zi îţi este dat să-l vezi pe John Legend răstignit pe cruce, în chipul lui Iisus Hristos. Chiar de Paştele Catolic, artistul a fost protagonistul unui show excepţional în musicalul "Jesus Christ Superstar Live".

Starul a jucat duminică în noul spectacol de operă care a avut premiera în 1970, "Jesus Christ Superstar Live", alături de Alice Cooper, Sara Bareilles ca Maria Magdalena şi Brandon Dixon în chipul lui Iuda. Spectacolul a durat două ore, iar John a fost în centrul atenţiei, având cel mai important rol, cel al lui Iisus Hristos în ultimele zile de viaţă.

Musicalul a dezlănţuit haosul pe reţelele de socializare. A fost o adevărată avalanşă de reacţii după difuzarea operei rock a anilor 1970, scrisă de  Andrew Lloyd Webber şi Tim Rice. În mare parte, comentariile au fost pozitive, chiar dacă imaginile au şocat. John Legend a făcut cel mai bun spectacol, iar coregrafia şi mesajul transmis au fost impresionante. Scenele dramatice cu răstignirea au stârnit şi controverse, mulţi dintre fani criticând decizia de a portretiza ultimele zile de viaţă ale lui Hristos.

FotO. YouTube

Mai multe