Johnny Depp a pupat un alt bărbat!

11 septembrie 2015   News

Şi i-a plăcut! Nu e prima oară, desigur. Nu va fi nici ultima. Şi poate că l-a inspirat bisexualitatea soţiei sale, Amber Heard. Dar cine este celălalt bărbat?

Nimeni altul decât Jimmy Kimmel, simpatica gazdă a faimosului show TV "Jimmy Kimmel Live!", al cărui invitat a fost ieri seară. Drept urmare, şi-a făcut intrarea într-un mare stil: sărutându-l cu patimă, pe gură, pe Jimmy. S-ar putea spune că au deja o relaţie cei doi, căci nu e prima dată când Depp şi Kimmel se sărută. De fiecare dată când e invitatul show-ului, actorul face acelaşi lucru. A creat o tradiţie. Ba chiar a mai sărutat şi alţi oameni de televiziune. "Am ceva cu gazdele de talk show-uri, recunosc", a declarat cu mult umor Johnny.

Starul de 52 de ani s-a aflat în platou pentru a-şi promova noul film, "Black Mass". Dar a făcut cu această ocazie o mărturisire stranie. Şi anume că nu prea se poate uita la filme. "Am o problemă să mă urmăresc filme de orice fel, dacă nu sunt documentare. La alea mă pot uita. Dar când e vorba de restul, devin narcoleptic!". Şi cum la Festivalul de Film de la Veneţia şi-a încălcat regula de a nu-şi urmări filmele în care joacă - şi asta fiindcă a fost prezent la vizionarea "Black Mass" - Johnny a izbucnit: "Am adormit mai bine de un sfert de oră. M-a tot înghiontit nevastă-mea ca să mă trezească!".

Foto: ABC

Mai multe