Johnny Depp, dependent de sufleor!

5 mai 2017   News

Procesul aflat acum în desfăşurare, între actor şi TMG, compania care l-a manageriat până anul trecut, scoate la iveală o serie de secrete incomode din viaţa actorului.

Procesul cu TMG afectează imaginea actorului.

Astfel, pentru a evidenţia cheltuielile exorbitante şi aberante ale starului, TMG a dezvăluit că Johnny şi-ar fi angajat cu mai mult timp în urmă un sufleor, pentru care a cheltuit sute de mii de dolari. Oficial, acesta era inginerul lui de sunet - în realitate, omul îi sufla pur şi simplu replicile în cască pe platourile de filmare de ani de zile. Iar Depp îl remunera regeşte pentru a nu mai fi nevoie să memoreze replici.

Johnny Depp a ajuns de nerecunoscut

În februarie, actorul şi-a dat în judecată managerii, acuzându-i că l-au furat cu 2,5 milioane de dolari. Firma în cauză – TMG Management Group – a depus o contraplângere, susţinând că actorul a dus o viaţă ultraextravagantă, preferând să cheltuie sume exorbitante pe orice, mai puţin pe taxele pe care le avea de achitat – dând exemplul unor cheltuieli precum 30.000 de dolari pe lună doar pe vinuri, 75 de milioane de dolari pentru renovarea a 14 imobile deţinute în timp de actor, printre care şi casele dintr-un lanţ de insuliţe în Bahamas şi o fermă de cai în Kentucky; 5 milioane cheltuite pentru achiziţionarea unui tun, ca să propulseze cenuşa unui drag prieten, la înmormântarea acestuia. Peste toate acestea, dezvăluirea unor cheltuieli pentru a-şi plăti sufleorul loveşte grav imaginea actorului, aceasta fiind privită de mulţi drept o extravaganţă prin care Depp îşi trădează meseria care l-a făcut celebru...

Foto: arhivă

Mai multe