Jojo şi Paul Ipate, suferinţa care le-a marcat vacanţa: "A fugit de acasă"

4 ianuarie 2021   News

Jojo, Paul Ipate şi cei doi copii şi.-au încărcat bateriile la început de an într-un loc cu multă zăpadă. Un singur lucru le-a ştirbit bucuria.

“Am avut o vacanţă aşa cum ne-am dorit. Cel mai important lucru a fost că am intrat în noul an împreună. Şi chiar dacă nici eu nici Paul nu suntem cei mai mari fani ai iernii, de dată asta chiar a fost bine venită! Iubitul meu... dacă mă oglindesc în ochii lui sunt mereu aşa cum trebuie să fiu: completă!

Azi noapte am făcut baie în ciubăr cu piticii! Ghiciţi care dintre ei a fost cea mai încântată!  Luna se vedea superb, ca într-o poveste din copilăria mea... Cel mai important este că am primit mulţi pupici delicioşi pentru experienţa asta”, a mărturisit Jojo.

 Cu toate astea, bucuria nu a fost întreagă, iar asta pentru că Negruţa a fugit de acasă. “Negruţa noastră a fugit de acasă exact în ziua plecării noastre. Am tot aşteptat-o să se întoarcă, însă nu s-a întors până azi... Dacă o vedeţi pe undeva în zona Otopeni ne-aţi face o mare bucurie dacă ne-aţi da de veste. Va rog să îmi scrieţi în privat pe instagram dacă aţi văzut o pisica neagră ca ea... Noi tot sperăm să se întoarcă, pentru că o iubim şi noi şi copiii tare mult. Neagră e parte din familie şi după dezamăgirea pe care am suferit-o cu Sfântu’, pisoiul nostru pe care l-am pierdut într-un accident de maşină, vestea cu Neagră e foarte tristă. Sper din toată inima să o găsim cu ajutorul vostru sau să se întoarcă acasă.A plecat de acasă pe 29 decembrie. Tot trag speranţa că poate o găsim”.

Mai multe