Jonah Hill e din ce în ce mai slab. Iată-i transformarea!

12 iunie 2017   News

Jonah Hill a slăbit spectaculos în ultimii ani! Dacă e să ne uităm la fotografiile din 2007, an în care debuta la Hollywood, şi la cele surprinse în prezent, actorul este de nerecunoscut! Parcă ar fi o altă persoană!

S-a făcut iubit pe când avea 100 + kilograme, într-o industrie în care se spune că fizicul unei persoane contează la fel de mult, dacă nu mai mult, decât talentul. Şi-a reuşit să se menţină pe valul popularităţii, indiferent de numărul kilogramelor sau de transformărilor fizice prin care a trecut în tot acest timp. În prezent, Jonah Hill e complet schimbat! A slăbit enorm şi pare altă persoană! Haideţi să-i vedem şi noi transformarea!

Mai 2017

Cel mai recent, actorul a declarat că s-a îngrăşat 18 kilograme pentru rolul său din ”War Dogs”, film din 2015. Din fericire, imediat după ce s-au încheiat filmările, Jonah şi-a angajat un nutriţionist şi a păstrat un jurnal al alimentaţiei sale pentru a scăpa de acele kilograme, dar şi de multe altele ”restante”. În mai, era deja de nerecunoscut!

Ianuarie 2017

La SAG Awards, în ianuarie 2017, Jonah afişa pentru prima dată o siluetă vizibil slăbită. A fost primul impact pe care actorul l-a creat cu transformarea lui fizică. Pe atunci, el mărturisea că i-a cerut sfaturi de nutriţie co-starului Channing Tatum.

Martie 2009

Aprilie 2008

August 2007

Actorul făcea cunoştinţă cu industria cinematografică. În 2007, Jonah apărea în ”Superbad”, ”Accepted”, ”Knocked Up” şi câştiga faima pentru totodeauna.

foto: Splash / arhivă

Mai multe