Jude Law şochează cu noua imagine. Ce transformat e actorul

1 aprilie 2020   News

Grijile l-au doborât pe Jude Law. Actorul de 47 de ani poate fi cu greu recunoscut.

Starul şi soţia sa, psihologul Phillipa Coan, în vârstă de 33 de ani, au ieşit într-o scurtă plimbare în apropierea casei lor din Londra. Cu barba căruntă şi figura încruntată, Jude Law părea o cu totul altă persoană, nu starul care ne-a făcut de atâtea ori să zâmbim şi să suspinăm prin prisma personajelor pe care le-a creat. 

Cei doi s-au căsătorit în 2019, după o relaţie de patru ani. Înainte de a-şi cunoaşte actuala soţie, Law a dus o viaţă destul de zbuciumată, marcată de scandaluri. Actorul a fost căsătorit cu actriţa şi producătorul Sadie Frost, cu care doi băieţi, pe Rafferty şi Rudy, dar şi o fiică, Iris. După despărţire, Jude s-a întâlnit cu colega Sienna Miller, în vârstă de 38 de ani, cu care a fost şi logodit, dar a sfârşit prin a o înşela cu prietena sa de atunci, Daisy Wright, de 26 de ani.

Miller l-a iertat. S-au despărţit şi s-au împăcat din nou un an mai târziu, dar legătura lor nu a trecut testul timpului.

A urmat apoi cântăreaţa Catherine Harding, pe care a cunoscut-o într-un bar din Londra. Actorul s-a ales din această poveste cu o fiică, care a primit numele Ada.

Deşi nu obişnuia să renunţe la femeile care îi plăceau şi se afla într-o permanentă căutare, Phillipa a reuşit să îl domolească. Cu un doctorat în psihologie, blonda l-a cucerit pe starul american cu inteligenţa ei. Pentru actuala soţie, Law a renunţat la o văduvă bogată,  Rachel Bourlier. 

Mai multe