Jude Law va fi tată pentru a şasea oară

28 aprilie 2020   News

Jude Law se pregăteşte să îmbrăţişeze, din nou, rolul de tătic. Soţia lui, psihologul Phillipa Coan, este însărcinată.

Cei doi au fost surprinşi recent la o  plimbare prin Londra, iar Plillipa, care a avut întotdeaua o talie subţire, avea o burtică proeminentă.

Jude Law, în vârstă de 47 de ani, şi soţia sa, psihologul Phillipa Coan, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în 2019, după o relaţie de patru ani. Înainte de a-şi cunoaşte actuala jumătate, Law a dus o viaţă destul de zbuciumată, marcată de scandaluri. 

Actorul a fost căsătorit cu actriţa şi producătorul Sadie Frost, cu care doi băieţi, pe Rafferty şi Rudy, dar şi o fiică, Iris. După despărţire, Jude s-a întâlnit cu colega Sienna Miller, în vârstă de 38 de ani, cu care a fost şi logodit, dar a sfârşit prin a o înşela bona, Daisy Wright, de 26 de ani. Miller l-a iertat. S-au despărţit şi s-au împăcat din nou un an mai târziu, dar legătura lor nu a trecut testul timpului.

A urmat apoi cântăreaţa Catherine Harding, pe care a cunoscut-o într-un bar din Londra. Actorul s-a ales din această poveste cu o fiică, care a primit numele Ada. De asemenea, Jude mai are un copil ilegitim, dintr-o legătură pasageră.

Mai multe