Julia Roberts a aflat un secret copleșitor de familie! Actrița nu este deloc cine credea că este

13 ianuarie 2023   News

La 55 de ani, i s-a dat lumea peste cap. Actrița din ”Frumușica” a acceptat să participe la o emisiune intensă, care i-a investigat arborele genealogic și i-a dat un răspuns la care nu se aștepta.

”În căutarea rădăcinilor tale” este o emisiune super interesantă, care te poate pune în situații nebănuite, exact ca cea prin care a trecut Julia Roberts.

Actrița a aflat că numele său nu este tocmai Roberts, întrucât stră-stră-bunica ei, Rhoda Suttle Roberts a avut o aventură cu un bărbat căsătorit după ce soțul său, Willis Roberts, a murit.

”Săpând în arhivele ținutului Georgia, am descoperit că în 1850, Rhoda s-a căsătorit cu Willis Roberts,” a explicat Dr. Henry Louis Gates Jr.

Deși Julia îi poartă numele lui Willis, acesta a murit în 1864, cu 10 ani înainte ca Rhoda să-l nască pe străbunicul Juliei, John. Iar asta duce la o singură concluzie. Cu ajutorul arhivelor ADN și a cercetărilor genealogice, Gates a descoperit că Willis nu poate avea nicio legătură de rudenie cu starul din “Notting Hill”. ”Era mort”, o asigură istoricul pe actriță.

Julia Roberts este mută de uimire și întreabă cu un glas stins: ”Deci eu nu sunt o Roberts?”.

Mergând pe firul descoperirilor, se pare că Julia este legată de un domn pe nume Henry McDonald Mitchell Jr., i-a explicat profesorul universitar.

”Deci noi suntem Mitchells?”, a realizat, cu uimire, Julia Roberts. Și, după spusele specialiștilor, se pare că arborele genealogic așa atestă. Julia este o Mitchell.

Și asta nu e tot. Gazda de la ”În căutarea rădăcinilor tale” i-a mai dezvăluit actriței că Henry era căsătorit cu o femeie pe nume Sarah, cu care avea 6 copii, atunci când se vedea și cu stră-stră-bunica Juliei Roberts.

Actrița a mărturisit: ”Sunt în șoc, nu-mi vine să cred.” Cu toate acestea, nu dorește nicio modificare și a decis că va rămâne Julia Roberts, așa cum se simte și cum o știe toată lumea.

Foto: Capturi Youtube/Getty

Mai multe